Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ Σ.Ε.Δ.Θ.


Ψήφισμα Συμπαράστασης

στον Δίκαιο Αγώνα των Εργολαβικών Υπαλλήλων του Α.Π.Θ.



Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ για μόνιμη, σταθερή δουλειά με αξιοπρεπείς μισθούς, κόντρα στην ομηρία των κερδοσκόπων εργολάβων και τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών.



Αναγνωρίζουμε τον αγώνα τους ως και δικό μας αγώνα, μιας που από τις ίδιες περικοπές μισθών, την ίδια καταστροφή των δομών του κοινωνικού κράτους, την ίδια διαρκή απειλή της απόλυσης και της ανεργίας κατατρυχόμαστε και εμείς. Καταγγέλλουμε την ενορχηστρωμένη λασπολογία ΜΜΕ και “θεσμικών” φορέων που προσπαθούν να τους απομονώσουν και να δικαιολογήσουν την καταστολή τους. Δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για την πολιτική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου να καταδικάσει αγωνιζόμενους απολυμένους και απεργούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Η απόπειρα κυβέρνησης, δικαστών και Πρυτανείας του ΑΠΘ να τρομοκρατήσουν τους αγώνες δε θα περάσει!



Το γεγονός ότι οι συνάδελφοι και συναδέλφισσές μας στο Α.Π.Θ. δεν έχουν υποκύψει ως τώρα στις ποικίλες άμεσες και έμμεσες πιέσεις που δέχονται για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, εμπνέει όλους τους εργαζόμενους να αγωνιστούν με την ίδια αποφασιστικότητα. Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο να βρεθούμε μαζί στους δρόμους, ώστε με κοινό αγώνα να επιλύσουμε προβλήματα με κοινή ρίζα.



ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

-

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΘ



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ













Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου